Reviews

10

Zeer professioneel en geven goed advies

Goed team samen Patrick en Carlo.Hebben ons uitstekend geadviseerd en zijnzeer professioneel. Laten ook als ze klaar zijn alles netjes achter. Uiterst tevreden!Zijn een echte aanrader!

Fam. Geukens

06-05-2022

10

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Prijs kwaliteit/materiaal goed, vakwerk, leuk en goed personeel en alles in overleg. Dit bedrijf is zeker een aanrader voor iedereen die iets met zijn/haar tuin wil doen.

Piet & Anja Porsius

27-04-2022

10

Komen afspraken na, leveren kwaliteit en zijn professioneel

Patrick en Carlo hebben geweldig werk geleverd. Echt geweldig team! Professioneel en weten waar ze over praten. Kijk uit naar november voor de overkapping dus boek dit
bedrijf daar krijg je geen spijt van.


Marcel van Bockel

29-03-2022

10

Goede communicatie, aandacht voor detail, oplossingsgericht

De aanleg van onze tuin met overkapping werd van begin tot einde, volledig volgens afspraak geregeld door Patrick van Groene Handjes. Hij is een nauwkeurige vakman die goed communiceert en zijn afspraken nakomt.
Dit begon met het bespreken van onze wensen en het maken van een plan. Wij hadden zelf al een grove tekening, deze bespraken we en hierbij werd goed met ons meegedacht en geadviseerd waar nodig. Onder andere indeling, materiaalkeuze, afwatering, vereist onderhoud en een schatting van de kosten kwamen daarbij aan bod.
Na de eerste gesprekken werd een eerste offerte opgesteld waar duidelijk alle kosten op staan uitgesplitst. Dit maakte het voor ons mogelijk om nog wat aanpassingen te doen zodat e.e.a. beter binnen ons budget paste. Patrick was ook duidelijk over de termijn waarop hij de werkzaamheden kon uitvoeren en hoe lang hij nodig zou hebben voor het tekenen van de offerte. We hebben niet veel vergeleken maar de prijs was goed.
De werkzaamheden begonnen en zijn afgerond volgens de gemaakte afspraken. Ondanks een lockdown (coronatijd) en kerstvakantie waarin veel groothandels dicht waren, was het benodigde materiaal voor de werkzaamheden tijdig aanwezig. De werkzaamheden zijn met veel aandacht uitgevoerd, het is te zien dat hij zijn werk graag goed doet. Tijdens het werk werden uitdagingen met ons besproken zodat een oplossing kon worden gevonden die het beste was voor ons.
De tuin werd netjes achtergelaten en het ophalen van het afval werd ook geregeld. De partij die dit deed vergat een deel mee te nemen en ook hier belde Patrick zelf achteraan. Ook hebben we informatie gekregen over het onderhoud van onze tuin. Wij zijn heel blij met het eindresultaat.
Bedankt!

Roel de Vries

19-03-2022

10

Goede samenwerking, flexibiliteit en aanpassingsvermogen

Goede samenwerking en geweldig resultaat !Omdat we na de eerste keer met de nieuwe achtertuin ook zeer tevreden waren, hebben we nu voor de tweede keer Groene Handjes ingeschakeld. Dit keer voor de voortuin / oprit. Patrick en Carlo hebben perfect werk afgeleverd! Ook complimenten voor de flexibiliteit en aanpassingsvermogen, toen het even flink misging met de bezorging van de materialen (nalatigheid van de leverancier). Bedankt !

Arjen van der Wijk

15-03-2022

10

zijn professioneel

zijn professioneel, leveren kwaliteit en houden zich aan de afspraken.


Shelley Hendriks

07-03-2022

10

Denken met je mee en leveren kwaliteit

Wij zijn zeer tevreden over de toegankelijkheid/kwaliteit/loyaliteit van Groene Handjes.Patrick en Carlo leveren zeer goed werk af. Beide heren zijn goed en serieus met hun werk bezig en denken verder mee in allerlei opties/mogelijkheden.


Claudia van Iersel

05-03-2022

10

Werken nauwkeurig, leveren vakwerk

We wisten nog niet echt goed wat we met de tuin wilden. Patrick kwam met een aantal goede ideeën voor bestrating en nam de tijd om het aan ons te laten zien in zijn eigen tuin. Verder hadden we de wens voor een schuur met aanbouw. De offerte kwam snel en we waren gelijk akkoord. Alle afspraken zijn keurig nagekomen, Patrick en Carlo werken nauwkeurig, zijn altijd mooi op tijd en laten alles netjes achter. Vriendelijk in de omgang, denken goed met je mee en leveren vakwerk. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en bevelen Groene Handjes zeker aan.

Wendy & Rob

05-03-2022

10

Goede communicatie, volgens planning, precisiewerk van topniveau!

Ze hebben voor ons een flinke tuinrenovatie uitgevoerd. Zowel de voortuin als achtertuin waren verouderd. Al vanaf het eerst bezoek was het duidelijk dat we te maken hadden met een professional. Alles meteen netjes ingemeten en toch al redelijk op detail besproken. Hierna kregen we snel een passende en vaste offerte. Eventuele wijzigingen werden meteen aangepast en de communicatie verliep snel en netjes. De aanleg ging precies volgens planning en het is echt een plaatje geworden. Verder zijn het ook gewoon hele vriendelijke gasten, ook niet onbelangrijk. Alles wordt besproken en ze laten niets aan het toeval over. Echt precisiewerk van topniveau! Groene Handjes zou ik iedereen aanbeven!

R. Metz

04-03-2022

9.3

Vakkundig, leveren kwaliteit

Harde werkers met een strakke planning, komen hun afspraken na. Werken netjes, vakkundig en leveren kwaliteit. Daarnaast prettig in omgang. Wij zijn heel blij met het eindresultaat.

Ronald de Vries

28-11-2021

10

Super mooi geworden. Heel blij mee.

Super mooi geworden. Heel blij mee.

Ria Swetter

06-10-2021

8.7

Fijn en prettig contact. Offerte was erg overzichtelijk. We zijn heel blij met het resultaat.

Fijn en prettig contact. Offerte was erg overzichtelijk. We zijn heel blij met het resultaat.

Dennis

20-08-2021

9.3

Servicegericht bedrijf, flexibel en leveren vakwerk

Vanaf de intake tot en met de afronding was het erg plezierig schakelen met Patrick. Alles is conform planning en offerte verlopen ondanks het feit dat we gaandeweg nog wel wat wijzigingen hebben doorgevoerd. Daar draaiden de mannen hun hand niet voor om. Wat ze maken is vakwerk of het nou gaat over bestrating, beschoeiing en vlonderwerk, pergola of beplanting.

Esmond Berkhout

27-08-2021

9.3

Top gewerkt!

Het begon al bij een heel prettig gesprek waarin alle tijd werd genomen om onze wensen door te spreken. Hierna kwam er een duidelijke offerte waarin echt alles netjes vermeld is. Onze tuin is inmiddels klaar en wij zijn zo blij met onze keuze voor Groene Handjes. Patrick en Carlo werken elke dag keihard volgens een strak schema. Dagelijks was er wel even overleg en alles is zo nauwkeurig geplaatst. Een aanrader voor iedereen die wil gaan genieten van een mooie tuin

Chantal Gaag

15-07-2021

10

Vaklui, makkelijk in de omgang en super mooie tuin afgeleverd!

Super blij met onze tuin. Eerst een mooi 3d ontwerp gekregen en daarna de tuinaangelegd. Precies zoals we ons hadden voorgesteld. Harde werkers, op tijd, precies en duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen. De overkapping is heel erg mooi afgewerkt. Echt vakwerk. Patrick en Carlo super bedankt!

Klinkert

27-05-2021

10

Topbedrijf! Werken heel netjes, komen ...

Topbedrijf! Werken heel netjes, komen afspraken goed na en leveren supermooi werk af.
Zeker een aanrader!

Denise

26-05-2021

9.3

Professioneel, vakkundig en vriendelijk!

Snelle en duidelijke communicatie, professionele advies, hoge kwaliteit van geleverd werk.

Daniel

02-05-2021

9

We zijn zeer tevreden over het opknappen van ...

We zijn zeer tevreden over het opknappen van onze voortuin. Harde werkers, leveren goede kwaliteit en alles heel netjes achter gelaten. Prettig in de omgang, echt een aanrader!

Tristan Visser

26-03-2021

9.7

We zijn zeer tevreden over het opknappen van ...

Veel persoonlijke aandacht en meedenkend over alle mogelijkheden. Duidelijke mondelinge uitleg en een uitgebreide offerte. Vriendelijk, betrouwbaar en professioneel. Al het werk binnen de gestelde tijd klaar. En het resultaat is prachtig, ik ben een tevreden klant!

Matty Prast

10-03-2021

9.7

Veel persoonlijke aandacht en meedenkend over ...

Veel persoonlijke aandacht en meedenkend over alle mogelijkheden. Duidelijke mondelinge uitleg en een uitgebreide offerte. Vriendelijk, betrouwbaar en professioneel. Al het werk binnen de gestelde tijd klaar. En het resultaat is prachtig, ik ben een tevreden klant!

Matty Prast

10-03-2021

9.3

Betrouwbaar vakwerk

Wij wilden onze tuin laten opknappen. De bodem ophogen, opnieuw betegelen, een overkapping plaatsen en nog wat groene aanpassingen. Op zoek naar een geschikte tuinman uit de buurt kwamen we terecht bij Groene Handjes. De ervaringen van anderen waren zo positief dat wij met hen in zee gingen. En ik moet zeggen: Patrick en Carlo hebben het helemaal waargemaakt. Complimenten! Het was een lust voor het oog om onze tuin elke dag mooier te zien worden. De mannen verstaan hun vak, werkten hard en perfect volgens planning. Laat de zon maar komen, wij hebben extra zin in de lente en de zomer!

Peter Mackaay

03-03-2021

9.7

Vak “tuinmannen” met passie voor jou tuin!

Zoals in alle reviews te lezen is het eerste contact met Patrick uitstekend. Hij luisterde naar onze wensen en heeft dat vertaald in een ontwerp wat in de basis gelijk goed was. Na wat appen en bellen over de details was het ontwerp gereed voor uitvoer. Aangezien wij een wat grotere voor, zij en achtertuin hebben werd er in de planning ruim 6 weken voor uit getrokken. Ook hier was Patrick een goede planner en kon alles achterelkaar gedaan worden. De mannen hebben fantastisch werk geleverd ondanks alle tegenslagen qua weer. Op onweer en een hittegolf na hebben we alles gehad. En toch is alles binnen planning opgeleverd. Naast hekwerken, tegelen en grasleggen is het pronkstuk de door Patrick ontworpen schuur met overkapping en pergola. Verder hebben we enorm gelachen met de jongens. De vrijdagmiddag snack was het hoogtepunt van de week. Patrick, Carlo hartstikke bedankt voor de super mooie tuin en bedankt voor de gezelligheid.

Rene Lorrier

28-02-2021

10

Top bedrijf!

Een project zo hebben wij het ervaren. Van allerlei wilde plannen en ideeen van onze kant een prachtige strakke voortuin. Super blij met het gehele proces. Uitleg, opties, mooie 3D film,strakke planing die gevolgd wordt en een geweldig eindresultaat zoals besproken. Het kost wat, maar dan heb je ook wel iets heel moois. Patrick en Carlos, jullie zijn geweldig!

M. van Belsen

20-02-2021

9

Gezellige vaklui met alle aandacht voor de klant en hun wensen

Groene Handjes heeft bij onze nieuwbouw woning de tuin aangelegd en wij zijn super tevreden. Het zijn echte vaklui die goed meedenken en heel nauwkeurig zijn. Ze ruimen iedere dag netjes op en werken heel gestructureerd waardoor er geen problemen waren met de planning. Het zijn ook nog eens gezellige mensen om over de vloer te hebben.
Wij raden Groene Handjes zeker aan!

Dexter

30-12-2021

10

Kundige en hardwerkende mannen met een mooi ...

Kundige en hardwerkende mannen met een mooi eindresultaat

Marijke

21-11-2021

10

Ouderwets Hollands vakmanschap

Vanaf het eerste moment een goed gevoel. Patrick en Carlo werken hard en volgens afspraak. Prachtig om elke dag je oude tuin te zien veranderen in de tuin zoals besproken. Kijk nu uit het raam naar de tuin die we wilde en die Patrick vorm heeft weten te geven.

Jeroen C

15-10-2021

10

Goed georganiseerd, met veel kennis en bijzonder prettig in de omgang en nu een fantastische tuin.

Patrick levert een fantastische tuin af, hij luistert goed naar je wensen en vertaald die praktisch naar de juiste oplossing. Alles is prima georganiseerd en strak gepland. Patrick en Carlo zijn daarbij ook nog heel fijn in de omgang, wat alles een stuk makkelijker maakt.

Kortom, we zijn supertevreden over onze nieuwe tuin en gaan daar met veel plezier nog jaren van genieten!

Vincent

08-10-2021

10

Al onze tweede tuin die aangelegd is door ...

Al onze tweede tuin die aangelegd is door Patrick en Carlo van Groenehandjes. Ongelooflijke vakmensen van ontwerp tot overleg van elk detail en de uitvoering daarvan zeer over te spreken. De aandacht van het grondwerk zorgt voor levenslang plezier van de tuin evenals het strakke aanleggen en materialen die gebruikt worden. Ook de mogelijkheden voor plantenbaken, beplanting en in-lite verlichting zijn eindeloos. Wij zijn in ieder geval superblij met het eindresultaat.

Job

02-10-2021

10

Denkt met je mee en heeft verstand van zaken. ...

Denkt met je mee en heeft verstand van zaken. De veranda is precies geworden zoals we wilden. Helemaal top!

Sander Baas

05-07-2021

9

Onze verzakte voortuin keurig opgehoogd en ...

Onze verzakte voortuin keurig opgehoogd en onze stenen opnieuw gelegd. Geen plassen meer na regenbui.

Mirjam

19-08-2020

8.7

Onze verzakte voortuin keurig opgehoogd en onze stenen opnieuw gelegd. Geen plassen meer na regenbui.

Vorige maand hebben Patrick en Carlo onze tuin opnieuw bestraat en een damwand geplaatst bij één van de terrassen. Dit hebben zij vakkundig uitgevoerd en onverwachte problemen werden prima opgelost. De samenwerking tussen beide mannen kenmerkt zich door veelvuldig overleg tijdens de uitvoering, waardoor er geen overhaaste keuzes werden gemaakt. Verder zijn Patrick en Carlo prettig/makkelijk in de omgang. Geen vraag was te veel. Kort samengevat, met Groene Handjes kies je voor kwaliteit en deskundigheid, een prima keuze! Ze mogen bij ons zeker terugkomen.

Ted Peters

08-08-2020

9.3

Begin deze maand heeft Patrick onze tuin ...

Begin deze maand heeft Patrick onze tuin omgetoverd van een rommelige tuin naar een prachtige rustige tuin om heerlijk te ontspannen. Patrick heeft ons goed geïnformeerd en geadviseerd over de mogelijkheden van onze tuin. Bij het aanleggen van de tuin kwam Patrick voor wat “kleine verrassingen” te staan, maar ook die werden creatief en vakkundig opgelost. De communicatie verliep erg goed. Patrick houd je graag op de hoogte van de vorderingen en mocht er vooraf of tussendoor een vraag worden gesteld dan wordt er snel op gereageerd. Al met al een echte aanrader om met deze ondernemer in zee te gaan.

Smit

25-07-2021

10

Professionele hovenier en vakman

Patrick en Carlo hebben bij ons werkelijk een prachtige tuin aangelegd, een plaatje.
Helemaal na onze wensen en ook wat we in gedachten hadden. Patrick gaf goede adviezen en tips bij het ontwerp. De communicatie in het hele traject van ontwerp en aanleg verliep top en duidelijk.
Groene Handjes is een professionele hovenier en Patrick is een vakman die weet waar hij het over heeft, een hovenier waar je je tuin aan kunt toevertrouwen. Kortom een aanrader. Ze werken hard door, zorgen dat alles volgens planning verloopt en zijn zeer secuur. Kortom, wil je je tuin laten aanleggen/renoveren kies voor Groene Handjes.

Nicole

23-06-2020

9

Patrick heeft een schitterende tuin voor ons ...

Patrick heeft een schitterende tuin voor ons aangelegd. Alles is volgens afspraak verlopen. Verder zijn Patrick en Carlo prettig in de omgang en ze werken netjes.

Jeroen van Breenen

20-06-2020

10

Een absolute aanrader!

Wij zijn ontzettend blij met onze voor- en achtertuin en kunnen niet wachten tot het mooi weer wordt! De heren hebben echt topwerk afgeleverd. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en keuze van materialen hebben we helemaal aan Patrick toevertrouwd. Afspraken worden nageleefd en communicatie is top. Voor ons echt een aanrader, bedankt!

Joy

10-03-2020

10

Super..... Strakke planning en door wind en ...

Super..... Strakke planning en door wind en regen komen ze hun afspraak na�

Robin en Cindy

26-02-2020

10

Zeer professioneel, vakkundig en vriendelijk! ...

Zeer professioneel, vakkundig en vriendelijk! Ik ben erg blij met het resultaat van de tuin.

Venessa

09-02-2020

10

Kwaliteit, snelheid en gezelligheid

Luistert tijdens de kennismaking goed naar je wensen om vervolgens met een duidelijk plan te komen. Denkt goed mee over de verschillende optie. Tuin is precies zoals afgesproken opgeleverd. Leuk om de mannen te horen discussieren, ze willen beide het beste. We kunnen ze zeker aanraden!

Anne Maartje

30-01-2020

10

Vakmannen met veel enthousiasme

Patrick en Carlo zijn echte vakmannen. Bij ons een mooie overkapping, pergola en bestrating aangelegd. Denken mee, werken nauwkeurig en komen alle afspraken na. Offertes zijn overzichtelijk en goed verzorgd. Ik raad hen van harte aan.

Kim

21-01-2020

9.7

Zeer tevreden over het geleverde werk. Kunnen het iedereen aanraden.

Op dinsdag 7-1-2020 om 8.15 uur exact kwamen Patrick en Carlo exact op de afgesproken tijd om een gedeelte van onze tuin zo'n 100 m2 op te knappen.Er moest veel grond afgevoerd worden hetgeen in 1 dag was gebeurd. De 2e dag werd er flink doorgewerkt om niet achter op schema te raken. Onder het werk door was het af en toe cabaret met hun onderkoelde humor. Vrijdag 10-1-2020 werd door Patrick en Carlo de tuin schoon, vlak en strak opgeleverd. Precies op schema. Wat ze zeggen komen ze na. Ze hebben prima werk afgeleverd en zijn zeer tevreden. Een aanrader voor iedereen.

The Tol

18-01-2020

8

goed werk geleverd!

De mannen hadden goed geluisterd naar wat ik wilde, en hebben het werk vlot en goed afgewerkt opgeleverd.Mijn terras en schutting zien er weer keurig uit.

Agnes

22-11-2019

10

Wat een topbedrijf! Alles tot in de puntjes ...

Wat een topbedrijf! Alles tot in de puntjes geregeld!Wij zijn superblij met onze droomtuin en zullen hier jarenlang van gaan genieten.
We raden iedereen Groene Handjes aan!

Denise Breeman

17-10-2019

10

Patrick en Karlo hebben een prachtige tuin ...

Patrick en Karlo hebben een prachtige tuin voor ons opgeleverd.

Ramona Huybrechts - van Caspel

23-09-2019

10

Goede service, professioneel en klantgericht

Bij het eerste gesprek hadden we direct een goed gevoel en op korte termijn kon onze achter- en voortuin gedaan worden. Zeer tevreden. Hij is zeer professioneel, vakkundig en flexibel bij eventuele aanpassingen. Wij hebben een paar keer veranderingen door moeten geven betreft de schuttingen samen met de buren, dit werd goed opgelost. Tevens een kapotte regenpijp, die ze tussen de werkzaamheden voor ons hebben gemaakt. We zijn erg blij met onze nieuwe tuin met overkapping!

Kim Bos

18-09-2019

8.7

We waren onder de indruk van eerste contact ...

We waren onder de indruk van eerste contact en het meedenken over de beste oplossing voor onze wensen. In de praktijk bleek ook de tweede indruk prima. Patrick en Carlo hebben een gave voor- en achtertuin aangelegd. Dank mannen!

Jan Willem

16-09-2019

9

Patrick en Carlo hebben vakmanschap ...

Patrick en Carlo hebben vakmanschap afgeleverd.

Patrick is zeer betrokken en denkt goed mee in het ontwerp van de tuin wat te zien is in het resultaat. De houtenvlonder is dé eyecatcher van onze tuin.
Meestal liep de planning van de aannemers uit maar bij Patrick niet. We waren dan ook blij verrast toen de tuin klaar was op de afgesproken dag. Daarbij zijn Patrick en Carlo leuke mensen in de omgang. Ze zouden zo samen een cabaretduo kunnen vormen.

Ook konden we terecht bij Carlo en Patrick voor klustips mbt onze tuin. We hebben veel geleerd.

Bij volgende tuinklus (de pergola/overkapping) vragen we Groene handjes weer!

Anke

29-07-2019

9.3

Prachtig eindresultaat van onze voor- en achtertuin!

Patrick is een vriendelijke man, die duidelijk communiceert, kennis van zaken heeft en een echte vakman is. Hij stond met onze achtertuin voor een lastige uitdaging, maar die is netjes opgelost en onze tuin is super opgeleverd! We raden je dan ook aan om met Groene Handjes in zee te gaan. We zijn super blij en tevreden met het eindresultaat, waar we de komende jaren erg van gaan genieten.

Sylvia

17-07-2019

8.7

Erg tevreden met onze nieuwe achtertuin!

Patrick en Carlo hebben hard gewerkt aan onze achtertuin en het resultaat mag er wezen! Patrick heeft bij het eerste gesprek goede adviezen gegeven over het ontwerp van de tuin. De tuin met overkapping ziet er mooi en professioneel uit. En niet onbelangrijk, al het contact verliep soepel en Patrick en Carlo zijn ontzettend vriendelijk!

Lianne

25-06-2019

10

Ontzettend blij met het eind resultaat van onze voor en achtertuin!!

Een zeer vakbekwaam bedrijf die goed passend advies geeft. Erg transparant over de prijs en levert goede kwaliteit.

Milou

27-04-2019

8.7

Prima Ben er super blij mee!

Patrick is 3x bij mij geweest om te overleggen voordat hij aan mijn voor en achtertuin begon. Ik had gelijk alle vertrouwen in dat het goed zou komen. De paar hobbels die er waren werden Keurig opgelost, ook met de buren. Werk wat er geleverd is is van professionele kwaliteit.

Patricia

02-04-2019

8

Ons kleine voortuintje is erg mooi geworden met houten bloembakken en tegels die er mooi bijpassen!.

Wij hadden zelf een idee hoe wij ons voortuintje wilde hebben en Patrick heeft hier wat moois van gemaakt.
Het is erg mooi geworden!
Patrick luistert ook naar je als je het toch iets anders wilt, dan voert hij dat ook meteen uit!

Coby Zweers

11-03-2019

10

Prachtig vakkundig aangelegd buitenverblijf. Verwachtingen meer dan overtroffen!

Patrick en zijn maatje hebben mijn zwaar verwaarloosde tuin binnen no time omgetoverd tot een fantastisch buitenverblijf. Met oog voor detail en grote vakkundigheid werkt Patrick gestaag door. De overkapping en het straatwerk zijn werkelijk een plaatje geworden. Met het hele gezin, inclusief de katjes, hebben we al vele uurtjes in de tuin doorgebracht. Enorm bedankt Patrick!

Andrea

07-03-2019

9.3

Top bedrijf! Wij zijn erg tevreden en raden ...

Top bedrijf! Wij zijn erg tevreden en raden dit bedrijf aan.

Klinkert

12-02-2019

9.7

Very professional and responsible worker with great attention to details.

Our garden was neglected for a long time with pavement covered in overgrown grass. Patrick has done a complete renovation of the territory: high quality tiles, nice wooden stairs, little lawn with real grass. The job was done in time as planned. The garden had some issues that required creative thinking, for example a special staircase to keep the sand above in place, shed and fences are not aligned properly (the angles are not 90 degrees), the garden needed special attention to let the rain water go away properly etc. Patrick has done a great job dealing with everything in the best way possible.

Y. Dobrunova

12-12-2018

10

Meer dan aan te bevelen

Vanaf de eerste afspraak voor het bespreken van de wensen m.b.t. de tuin is het contact zeer prettig.
Patrick heeft kennis van zaken en denkt tijdens het gesprek met je mee over wat de mogelijkheden zijn t.o.v. de wensen.
Er wordt een getailleerde offerte geleverd, en wilt u hierover in overleg is dat totaal geen probleem.
Elke ochtend wordt er punctueel en met goede zin gestart, en zelfs tijdens de aanleg is er ruimte om wensen te bespreken en waar mogelijk aan te passen.
Wij zijn dan ook zeer tevreden over Groene Handjes en bevelen Groene Handjes dan ook zeker aan als u uw tuin wilt aanleggen/veranderen.
Er is dus ook geen twijfel wie bij ons de voortuin gaat aanpakken als volgend project.

Paul Timp

04-12-2018

10

Zeer tevreden over het geleverde werk en de ...

Zeer tevreden over het geleverde werk en de service van Groene handjes. Patrick is zeer prettig in de omgang, luistert goed naar de wensen en denkt mee over de mogelijkheden. Onze voor- en achtertuin liggen er mooi strak bij dankzij het vakwerk van Groene handjes. Zou dit bedrijf zeker aan een ieder aanbevelen!

Menno Zijlstra

17-11-2018

9

Voor de derde keer gebruik gemaakt van ...

Voor de derde keer gebruik gemaakt van Patrick zijn diensten. Ook nu leverde hij weer een mooi stuk werk. Schutting staat er prachtig bij. Service en prijs/kwaliteit is mooi in balans. Tevreden!!

Ron

20-10-2018

10

Groene handjes; perfectie, vakmanschap en passie

Na het lezen van een aantal recensies ga je bijna twijfelen....is het echt allemaal zo positief? En nu onze tuin klaar is, kunnen we dit alleen maar beamen! Na een gesprek heeft Patrick een zeer gedetailleerde offerte uitgebracht. Onze twijfels en vragen werden snel en adequaat beantwoord. In twee weken tijd is onze stadstuin onherkenbaar veranderd, het is vele malen mooier geworden dan we hadden durven dromen. We hebben in de afgelopen 10 jaar nog niet zo vaak in de tuin gezeten als in de afgelopen weken. Tijdens de werkzaamheden was er voldoende tijd en ruimte voor overleg. En na de werkzaamheden werd alles keurig achtergelaten. Kortom,wil je je tuin aanpakken? Bel dan Patrick.

Anke

18-10-2018

10

Groene handjes heeft onze tuin fantastisch ...

Groene handjes heeft onze tuin fantastisch aangelegd. Ze denken mee, zijn flexibel en leveren hoge kwaliteit. Alles binnen tijd en afgesproken bedrag. Zeker een aanrader

Ard

16-10-2018

9.7

Een prachtig opgeknapte tuin met rustgevend uitstraling

Patrick heeft echt groene handjes! Onze tuin was aan een flink opknapt beurt toe. Elke dag zag ik de tuin ontwikkelen tot een mooi, netjes en rustgevend tuin. Tijdens de werkzaamheden was het nodig om de plannen bij te werken

Susan

29-07-2018

10

Fijn en prettig contact. Offerte was erg ...

Fijn en prettig contact. Offerte was erg overzichtelijk. We zijn enorm blij met het resultaat.

Jesper

02-07-2018

10

Patrick heeft oprechte passie voor zijn ...

Patrick heeft oprechte passie voor zijn vak!
Hij heeft veel kennis en weet in goed overleg samen tot een mooi ontwerp te komen.
Patrick maakt zonder problemen tijd om alle (en dat waten er veel...) vragen te beantwoorden en uitleg te geven.
Door zijn secure en nette manier van werken is onze tuin er een geworden om ontzettend trots op te zijn.
Ik zal iedereen die een tuin wil laten renoveren of aanleggen direct doorverwijzen naar Groene Handjes!

Marieke

17-06-2018

8.3

Na meerdere hoveniers gesproken te hebben, ...

Na meerdere hoveniers gesproken te hebben, hebben we voor Groene Handjes gekozen omdat deze het betrouwbaarst over kwam en met ons mee dacht in mogelijkheden. Dit merkten we ook tijdens het aanleggen van de tuin. Onze ideeën zijn meegenomen, ze stonden open voor onze wensen en gaven goed advies. De mensen van Groene Handjes werken hard en zijn vakkundig. Onze voor- en achtertuin heeft een metamorfose ondergaan en we zijn super enthousiast over het resultaat!

Ter Horst

20-05-2018

9.3

Eerlijke, deskundige, vriendelijke en hardwerkende tuinman

Patrick heeft onze voor- en achtertuin van nieuwe bestrating voorzien en het ziet er piekfijn uit. Vooraf en achteraf is hij gemakkelijk bereikbaar voor overleg en reageert hij supersnel op vragen. Grote deskundigheid in huis!

Nancy

11-05-2018

9,7

Patrick heeft bij ons de achtertuin een make ...

Patrick heeft bij ons de achtertuin een make over gegeven. Wij vonden het fijn dat hij zo meedenkend was en oplossingsgericht. Onderweg kwamen we namelijk wat onvoorziene omstandigheden tegen en hij heeft dit perfect opgelost. Patrick is prettig in de omgang en duidelijk iemand die zijn vak verstaat.
Aanrader!

I. Brekhof

18-04-2018

10

Zeer nauwkeurig en professionele vakman(nen)

atrick neemt uitgebreid de tijd om al je wensen op te nemen en maakt dan samen een plan hoe je het wil. Tijdens de werkzaamheden zijn ze heel nauwkeurig bezig en denken heel erg mee met de wensen van de klant.

Paul van Gelderen

14-04-2018

8

Goede hovenier die mee denkt met de je wensen en uitstekend werk aflevert

Een hardwerkende man die zijn afspraken na komt en met je mee denkt. Patrick heeft bij ons bestrating gedaan, een plantenbak en een overkapping gemaakt. Ziet er TOP uit, wij hebben zin in de zomer! Zeker een aanrader als je een goede betrouwbare hovenier zoekt.

Leonique en Raymond van der Meer

16-03-2018

10

Fijne hovenier die zijn afspraken na komt.

Patrick is 2 keer bij ons thuis geweest. Samen hebben wij een tuinontwerp gemaakt van onze tuin.
In totaal heeft hij zonder problemen 5 x de offerte aangepast. Hij is een man van zijn woord en begon op tijd aan onze tuin. Na 6 dagen was de tuin klaar en zijn wij dik tevreden.

Zoek je een hovenier die zijn vak verstaat zoek dan niet verder �

Alex

18-02-2018

10

Prettig, snel en vakkundig

Patrik heeft met grote vakbekwaamheid accuraat en snel mijn voortuin een bijzonder mooi en rustig aanzien gegeven. Precies zoals ik in gedachten had. Doordat hij met de klant meedenkt, is het zelfs mooier geworden dan ik me wensen kon.

Ellen Bank Steffens

11-02-2018

9.3

Zo blij met mijn gerenoveerde tuin. Nieuw ...

Zo blij met mijn gerenoveerde tuin. Nieuw straatwerk, mooie plantenbakken en verlichting. Wat zal ik genieten dit voorjaar.. zo een zin in!
Ik kan dit bedrijf aan anderen aanraden omdat Patrick een hardwerkende( in weer en wind) en keurige man is. Geeft goed advies en komt zijn afspraken na.

Henriette

29-01-2018

9

Een professioneel en vakkundig bedrijf

Vanaf de eerste afspraak, direct een goed gevoel wat betreft de vakkundigheid van dit bedrijf. Klantvriendelijk en netjes, duidelijke uitleg en advies, duidelijke offerte en ook een top eindresultaat! Wij zijn erg tevreden en adviseren anderen dit bedrijf zeker aan.

Klinkert

29-01-2018

9.7

Top communicatie, service en eindresultaat; heel tevreden!

Vanaf het eerste moment dat we in contact kwamen met Patrick was het gevoel direct goed; hij luisterde aandachtig naar onze wensen, stelde de juiste vragen en kwam heel snel met een ontwerp dat precies de spijker op z'n kop sloeg. Ook over de uitvoering kunnen we alleen maar positief zijn; Patrick is punctueel, heeft heel veel oog voor detail, is perfectionistisch en gaat door dat het eindresultaat precies zo is zoals afgesproken: in één woord TOP! We hebben nu een prachtige tuin waar we jarenlang plezier van zullen hebben, super bedankt Patrick! Voor een ieder die nog twijfelt, we kunnen Groene Handjes zonder enige twijfel aanbevelen.

Jose

31-12-2017

10

Direct na mijn verzoek om een offerte maakte ...

Direct na mijn verzoek om een offerte maakte Patrick een afspraak om te komen kijken. Vrijdag langsgekomen en zondag hadden we al een offerte. Daarna gelijk de klus ingepland zodat we wisten waar we aan toe waren. Heerlijk geen lange wachttijden voor afspraken en offertes. Patrick is een vakman met verstand van materialen en werk in goed overleg. En het belangrijkste met een prachtig resultaat. We zijn erg blij dat we voor Patrick en zijn medewerker hebben gekozen.

Hans & Petra Blom

21-11-2017

8.7

uitstekende vakman, een perfectionist en flexibel tegelijkertijd

Patrick heeft onze tuin aangelegd. in 2,5 week heeft hij de tuin omgetoverd tot een prachtige tuin. een resultaat waar we heel blij mee zijn. zijn werkwijze kenmerkt zich door een prettige omgang, flexibel en meedenkend maar ook ook voor detail en een focus op een heel goed eindresultaat. we raden een ieder dan ook de diensten van Patrick/groene handjes aan.

Ard

09-07-2017

9.3

Prachtig eindresultaat en een fijne samenwerking !

Vanaf het eerste contact met Patrick was er een positieve klik. Wij hadden zelf al een grof ontwerp in gedachten, maar dat ging wat verder dan het budget. Dat was voor Patrick geen probleem, hij heeft net zo lang gepuzzeld en gerekend totdat er een oplossing op tafel kwam die wel paste met als uitgangspunt ons ontwerp. Zijn werkwijze is transparant, flexibel, resultaat gericht en hij komt afspraken na. Sterker nog: tijdens de uitvoering zijn er in goed overleg nog wijzigingen doorgevoerd en zelfs met zijn oog voor detail is het project op tijd afgerond. Er is heel hard gewerkt onder een prettige positieve sfeer en we zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Als de voortuin aan de beurt is, weten we wie we gaan bellen!

Wijk

18-05-2017

8.7

Patrick heeft bij ons secuur en gedegen werk afgeleverd. Onze tuin ziet er tip top uit.

We zijn erg blij met onze nieuwe voor- en achtertuin. We hebben van een zandput een volledige tuin gekregen binnen vier weken. Patrick heeft secuur werk afgeleverd. We hebben goed met hem kunnen overleggen over onze wensen en hij heeft dat vertaald in een duurzaam ontwerp en uitvoering. De offerte was duidelijk uitgesplitst. Hoewel de uiteindelijke factuur minder uitgesplitst was, kwam het totaalbedrag uit zoals afgesproken. Een tip zou nog zijn om een onderhoudsplan aan klanten mee te geven voor onderhoud van constructiewerk en beplanting.

C Pierce

14-05-2017

10

Vakwerk van een professionele meedenkende hovenier.

In anderhalve week heeft onze tuin een complete make-over gehad. Ondanks de zeer slechte weersomstandigheden. Patrick is creatief, denkt mee en komt met goede adviezen. Erg tevreden over het eindresultaat!

SK

09-03-2017

9.3

Goede vakman die prima werk levert.

Fijne bespreking vooraf. Patrick maakt beloftes waar. Is absoluut een vakman. Prettig in de omgang. Zeker aan te bevelen.

Zeeman

11-01-2017

9

Denkt met je mee en levert kwaliteit

De eerste ontmoeting voelde meteen goed.
Patrick heeft als eerst een mooi ontwerp gemaakt van de tuin.
Hij heeft goed meegedacht in onze wensen en deze ook uitgevoerd.
Ze zijn professioneel en komen alle afspraken netjes na.
Ik zou ze zeker aanbevelen!.

Thamar

29-11-2016

9.3

Patrick heeft onze tuin een metamorfose gegeven die een dikke 10 verdient!

Hele harde werker, kennis van zaken, perfectionistisch. Dit alles zorgt ervoor dat er een prima communicatie is geweest en dat de tuin er uit ziet als een plaatje. In het voorjaar wordt de beplanting aangepakt. We kijken er nu al naar uit!

Jan Willem en Anneke

29-11-2016

9.3

Ontspannen, vriendelijke uitstraling, maar wel keihard werken.

Vanaf de eerste ontmoeting een goed gevoel. Zeer sympathieke uitstraling, maar ook duidelijk vak kennis. Onze tuin was verwaarloosd en aan een opknapbeurt toe. We konden niet alles zelf en zijn ontzettend blij met het werk van Groene Handjes. Onze bestrating kan weer jaren mee en dankzij goed snoeiwerk ziet onze tuin er volgend jaar weer een stuk beter uit. Het feit dat de ligging van onze tuin het extra zwaar maakte was geen enkel probleem voor de hoveniers van Groene Handjes.

Gerda

03-10-2016

10

Openheid, kwaliteit en resultaat

Wil je je tuin professioneel en toch met veel plezier laten aanleggen is Groene Handjes een dikke aanrader. Vanaf minuut 1 was er een perfecte klik. Wij hadden al een ontwerp klaar liggen en Patrick kon met zijn kennis en vaardigheden het zo kneden dat het in ons budget paste. Het werk wordt elke dag even besproken, welke stappen er genomen worden, hoe iets eruit komt te zien, wat je beter wel of niet kan doen enz. Wil je onbezorgd je tuin laten aanleggen ga voor Groene Handjes. Bedankt mannen wij zijn in ieder geval hele tevreden klanten.

Mark Mangelmans

30-08-2016

10

Wederom zeer tevreden met het resultaat!

Eerder heeft Groene Handjes onze tuin aangelegd. Jaren hebben we daar enorm van genoten. Inmiddels was de tuin toe aan onderhoud en hadden we nieuwe tuinwensen. Wederom heeft Patrick goed naar ons geluisterd en het resultaat voldoet aan al onze verwachtingen! We kunnen weer jaren vooruit en genieten van onze fraai ontworpen tuin. Een derde keer met Groene handjes in zee gaan sluiten wij zeker niet uit. heel erg bedankt weer Patrick!

Joop en Erica

24-07-2016

10

Onze tuin is totaal gerenoveerd door Groene ...

Hele harde werker, kennis van zaken, perfectionistisch. Dit alles zorgt ervoor dat er een prima communicatie is geweest en dat de tuin er uit ziet als een plaatje. In het voorjaar wordt de beplanting aangepakt. We kijken er nu al naar uit!Onze tuin is totaal gerenoveerd door Groene Handjes. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en snelle service. In het voorafgaand gesprek wordt er zeer goed advies gegeven wat de eventuele mogelijkheden zijn voor jouw tuin, waarbij er een tekening op schaal gemaakt wordt. Het daad werkelijk renoveren van de tuin is allemaal verlopen zoals voorafgaand is besproken. Dus wij zullen Groene Handjes aan iedereen aanbevelen!

Milou

07-07-2016

10

Tegels goed gelegd, goede service gewoon ...

Tegels goed gelegd, goede service gewoon prima, bij verdure werkzaamheden in de tuin zou ik groene handjes weer contacten.

Richard

18-06-2016

9

Vanaf de kennismaking tm de oplevering kan ik ...


Vanaf de kennismaking tm de oplevering kan ik alleen maar zeggen dat alle afspraken worden nagekomen, er wordt meegedacht aan ad-hoc problemen, er over alles wordt overlegd en er bovenal vakmanschap en kwaliteit wordt geleverd door betrokken en vriendelijke medewerkers.

Marco

04-06-2016

9.3

Goed vakwerk!

In het eerste contact was er een goede afstemming op de wensen die wij hadden tav het plaatsen van de nieuwe schutting. Een overtuigend verhaal hoe hij het aan ging pakken met de nodige vakkennis en uitleg.
Betrouwbaar in het maken van afspraken , kwam alles na wat hij beloofd had.
Er werd een nieuwe schutting geplaatst, deze werd keurig netjes neergezet!
Vriendelijk en correct in het contact.
Wij zijn uiterst tevreden over het resultaat!

Marianne Markus

16-04-2016

8.7

Top hoveniersbedrijf

Ik kan Groene Handjes aan iedereen aanbevelen. Patrick denkt mee, is
> accuraat en komt zijn afspraken na. Ook wanneer het tegen zit, kijkt
> hij naar oplossingen. Onze tuin ziet er weer prachtig gesnoeid uit.
> Familie Florusse

Florusse

06-04-2016

10

Helemaal top!

We zijn heel erg blij dat we hebben besloten om de werkzaamheden in onze achtertuin door Groene Handjes uit te laten voeren. Vanaf het eerste contact hadden wij een goed gevoel bij dit bedrijf. Keurige, hardwerkende jongens die meedenken en meewerken aan een zo goed mogelijk eindresultaat conform onze wensen. Vakmensen die echt hun vak verstaan!

Richard

21-03-2016

9.7

Mijn oude binnenstadstuin is door Patrick ...

Mijn oude binnenstadstuin is door Patrick opnieuw bestraat. Ik ben erg blij met het resultaat. Omdat het een oude tuin is die ook nog scheef wegloopt moest er erg veel geslepen worden. Dit is erg netjes gedaan en Patrick had veel goede oplossingen. Zowel bij het contact vooraf als ook bij de werkzaamheden waren prettig. Ook was het weer erg slecht (sneeuw zelfs) maar er werd continu doorgewerkt. Kortom, erg betrouwbaar dit bedrijf wat ook alle afspraken nakomt.

Patrick

08-03-2016

9.3

Een aanrader met stip

We zijn blij dat we met deze klantgerichte, aardige Patrick in zee zijn gegaan. Schutting, terras en drainage waren voor hem geen probleem. Hij dacht mee en kwam met prima ideeën en voerde deze volgens afspraak snel en netjes uit. Het weer werkte niet bepaald mee, maar hij ging stug door met een vrolijk gezicht. Hij probeerde de overlast zo veel mogelijk
te beperken en ruimde de rommel weer netjes op. Bij een volgende tuinklus zien we hem graag weer terug.
D. en D. Purmerend

D. Zee-Hooghuis

17-02-2016

9.7

Patrick en zijn college hebben onze tuin in 4 ...

Patrick en zijn college hebben onze tuin in 4 dagen verbouwd van een drassig moeras in een nette, strakke tuin. Daarnaast hebben ze een professionele drainage aangelegd. Ben erg tevreden over de kwaliteit en de service van deze mannen!

David Hartvelt

12-02-2016

8.3

Goede en snelle service.

De geplaatste schutting staat als een huis. Ziet er mooi en strak uit!
Hardwerkende, vriendelijke jongens. We zijn erg blij met het resultaat.

Gitta

02-01-2016

9

Zeer proffesioneel team!

Patrick is een enthousiaste en vakkundig ondernemer. Hij heeft de tijd genomen om onze plannen te bespreken en uit te werken. Vervolgens ontvang je een duidelijke en gespecificeerde offerte. Na acceptatie is een termijn afgesproken waarbinnen het werk wordt uitgevoerd. De eerste dag verscheen Patrick samen met Dennis op het afgesproken tijdstip. De volgende dagen heb ik twee vrolijke en hardwerkende jongens (zelfs in de gietende regen) bezig gezien die doen wat ze beloven. Wij zijn echt ontzettend tevreden over wat zij hebben neergezet. Een compleet nieuwe tuin in 8 dagen. Nogmaals bedankt, super gedaan!👌

Caroline

24-10-2015

8.3

Zeer professioneel duo dat uw tuin grondig aanpakt!

Van A tot Z zijn al onze wensen goed uitgevoerd. Patrick en Dennis zijn een gezellig en professioneel team dat heel goed luistert naar de wensen van de klant en ook goed meedenkt . Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat van onze tuin.

Fred & São

São

10-08-2015

9.3

Top nazorg ook na ruim een half jaar terug

Professioneel, Betrouwbaar, Sympathiek vakbekwaam en uitermate nauwkeurig (zeldzaam)
05 december 2014 om 16:04 schreef ik een laaiend enthousiaste review. Deze zomer in augustus ontdekte ik dat de tuin schutting deur niet helemaal goed meer zat. Ik heb Patrick een mail gestuurd en gevraagd of er nog sprake was van na service. Geen punt kreeg een mail terug met een datum en tijdstip en nog eerder dan verwacht stonden beiden heren weer in de tuin. Binnen kwartier werd alles verholpen, het metaal in deur wat afgeslepen en de deur loopt weer als een zonnetje. Wij hebben gezellig nog wat bijgepraat en.....natuurlijk weer een bakje koffie gedronken. Ook dit heeft mijn vertrouwen in de heren wederom bevestigd. Met de Groene Handjes haal je een absoluut kundig en betrouwbare hovenier in huis. Aanbevolen !!!!!
(ps. ook geen kosten in rekening gebracht)

Henny van der Keur

03-09-2015

10

Excellent, professional, friendly service. My ...

Excellent, professional, friendly service. My garden looks fantastic again. Would I recommend Groene Handjes? Absolutely

C Augustinus-Lever

16-08-2015

7.7

Vriendelijke, sociale en hardwerkende jongens die doen wat ze beloven.

Online een verzoek tot offerte gedaan en dezelfde avond nog gebeld door Patrick. Vervolgens direct een afspraak gemaakt. Zonder zich op te dringen of druk te zetten gaf hij zijn mening en dacht mee over verschillende opties voor het aanpakken van onze achtertuin.

Vervolgens een duidelijke offerte en strakke planning overeengekomen. Samen met zijn collega in de brandende zon binnen de afgesproken termijn de tuin conform afspraak opgeleverd.

Al met al een goede ervaring met Groene Handjes!

Enige kritische noot is de leverancier van het zand. Deze persoon met zeer beperkte sociale vaardigheden kwam onaangekondigd op zaterdagochtend het zand afleveren en vond het nodig dit voor een groot gedeelte in de voortuin van de buren te storten.

Met vriendelijke groet,
Laurens Mulder

Laurens Mulder

14-07-2015

9

Groene Handjes heeft onze hoge verwachting meer dan uitstekend waar gemaakt.

Onze indruk van Groene Handjes was meteen al goed. In overleg met Patrick werd een plan gemaakt voor de renovatie van onze achtertuin. Vervolgens kregen we een zeer uitgebreide offerte met alle specificaties van de materialen. Ook werd een tekening bijgevoegd. Alles was secuur uitgerekend en zo konden we meteen zien waar onze kosten aan uitgegeven werden. Het werk moest gedaan worden onder moeilijke omstandigheden. We hebben geen achteringang, dus alle materialen moesten door de voordeur en kamer. Dit losten Patrick en Dennis prima op. Ze rolden een stuk stukloop door de kamer en dat zorgde ervoor dat de overlast tot een minimum beperkt bleef, mede doordat er regelmatig aangeveegd werd. Het werk zelf werd ook prima gedaan. Zo werd bijvoorbeeld bij het leggen van de grote en zware tegels van 60x60 cm constant de waterpas erbij gehouden. Het resultaat is een prachtige strak aangelegde tuin. Alles ging ook in overleg. 's Morgens namen we bij een kopje koffie het programma van die dag even door. Vervolgens gingen Patrick en Dennis hard aan het werk. Al met al is het resultaat een prachtige aangelegde tuin. We hebben al vele complimenten gehad van diverse buren. Wij bevelen Groene Handjes daarom ook zonder voorbehoud aan. Patrick en Dennis vormen een perfect team, ze vullen elkaar naadloos aan. En ook niet onbelangrijk: ze zijn gezellig. Kortom: We zijn zeer tevreden met het werk, dat Groene Handjes geleverd heeft.

Rina en Theo de Vries
Heerhugowaard

Theo de Vries

14-06-2016

9.7

Profesioneel en kundig. Vriendelijk en behulpzaam. Super tuiniers!

Vanaf eerste contact zeer vriendelijk, snel en goed geholpen. Tuin weer helemaal naar het zin gemaakt!
Jongens nogmaals bedankt!

Bianca

01-06-2015

8.7

Zeer klantgericht en meedenkend.

Groene Handjes levert goed werk en is flexibel en meedenkend tijdens de uitvoering.

J. Kok

06-05-2015

8

APK voor de tuin

6 jaar geleden heeft Patrick onze tuin aangelegd. Al die jaren hebben we er veel plezier aan beleefd en nu was het tijd om weer e.e.a. aan te pakken. Wederom hebben we Patrick gevraag deze werkzaamheden uit te voeren en nu kijken we weer uit naar en lange periode dat we weer van onze tuin kunnen genieten.

Marnix Griffioen

24-04-2015

10

Zeer klantgericht en meedenkend.

Binnen drie weken vanaf eerste contact en een berg Beemsterklei ligt er nu een prachtige achtertuin. Jongens van Groene Handjes doen wat ze beloven tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Niek

20-04-2015

9

Ze zijn zeer beleefd en leveren netjes werk af!

Binnen een week zijn na mijn eerste belletje ligt mijn achertuin van 37m2 er weer Pico Bello bij.
Betrof ophogen en extra betegelen met huidige stenen in Wildverband. Tuin is weer als nieuw. Patrick en Dennis bedankt

Davey Stroet

07-04-2015

9.7

Nette werkers en perfecte afwerking.

Patrick en Dennis hebben bij ons de voortuin en schutting op de vlonder achter aangelegd. Alles is tot in de puntjes keurig afgewerkt. De bestrating ligt er heel strak in. Ook de nazorg, bij ons stormschade, wordt snel en efficiënt opgepakt. Wij kunnen niet anders zeggen dat we heel blij zijn met Groene Handjes.

Petra

01-04-2015

10

Kwaliteit en top werk!

Denk goed met je mee, weet ook wat je bedoelt en wilt hebben.

Fion

19-03-2015

9

Erg tevreden over de aanleg van onze tuin. ...

Erg tevreden over de aanleg van onze tuin. Kregen eerst een 3D beeld, zo kregen we al een goede indruk over hoe het zou worden. We wilden graag een schommel in onze niet al te grote tuin. Er werd goed meegedacht, daarom hebben we nu zelfs twee schommels hangen. Het eind resultaat is super. Echt een aanrader!

Klinkert

07-03-2015

9.3

Mijn berkenboom is zeer vakkundig gesnoeid en ziet er weer prachtig uit.

Vorige week kwamen Patrick en Dennis precies op de afgesproken tijd aan.
Ze zijn de hele dag bezig geweest om mijn boom (32 jaar) weer een beetje in model te krijgen. Dat was een hele klus.
In de loop der jaren hebben diverse mensen mijn zeer hoge boom gesnoeid, maar hij heeft er nog nooit zo mooi uitgezien als nu.
Ik ben er erg blij mee.
Wat ook erg prettig was dat al het snoeiafval keurig gebundeld werd, zodat het de volgende dag opgehaald kon worden door de gemeente. De tuin was na afloop heel schoon, alsof er niets gebeurd was.
Ik was helaas niet thuis die dag, maar ik vertrouwde Patrick en Dennis volkomen.
Als ik weer iets moet laten doen in de tuin dan bel ik Groene Handjes.

Marijke

18-02-2015

9.3

Top service!!

8 jaar geleden voortuin door Groenehandjes laten doen.
Van de week probleem met rioolafvoer gehad.
Bleek in de loop vd 8 jaar verstopt te zijn geraakt, omdat er een paal door rioolbuis is geslagen.
Zelfde dag (middag!!!) is Patrick langsgekomen en heeft dit direct gerepareerd.
Een TOPPERTJE !!!

Stefan

13-02-2015

8

 Goede service en meedenkend

Onze ervaring met Groene Handjes is positief. Patrick was erg meedenkend in wat de mogelijkheden waren voor onze tuin. Zeer harde werkers en een professionele aanpak. Er is precies opgeleverd wat er afgesproken was. Ik zou Groene Handjes aanbevelen.

Iris

03-02-2015

8.3

Degelijk en secuur werkend hoveniersbedrijf.

Vanaf het intake gesprek met eigenaar Patrick had ik er al vertrouwen in. Er werd meegedacht en in mijn geval met het oog op minimale onderhoud en eventuele verkoop van de woning. De renovatie van de tuin (o.a. veel ruimwerk) want daar ging het hoofdzakelijk om, is perfect uitgevoerd! Geheel nieuwe bestrating tot in de puntjes, netjes en strak. Reparatie en herstel idem dito. Ik ben blij dat ze de klus hebben willen aannemen.
Mijn complimenten! Harde werkers, in alles secuur en dat in januari! Soms dus 'kouwe handjes', maar geen punt voor Patrick en Dennis.

E. Frans Abels

25-01-2015

8.7

Patrick en Dennis van "Groene Handjes" zijn mannen waar je op kunt rekenen.

Wij zijn de trotse bezitters van een 300 m2 binnentuin aan de Herengracht in hartje Amsterdam. Helaas hebben de voorgaande eigenaren het onderhoud een beetje op z'n beloop gelaten. Het gevolg was dat de tuin nodig toe was aan een opknapbeurt. We hadden een 25 meter hoge, 10 meter brede en 5 meter diepe klimop tegen de wand van het aangrenzende kantoorpand. Een enorme kolos, die om verschillende redenen verwijderd diende te worden. Verder wilde we het gazon verwijderen, nieuwe borders met bomen aanleggen en een schuur, tuinhuis en grote pergola laten plaatsen. Het was niet eenvoudig om een bedrijf te vinden, dat in staat was deze klus te klaren. Immers het ging on een klus waarbij gewerkt moest worden met een hoogwerker aan de grachtenkant. Er kwamen vergunningen aan te pas, aangezien de gracht voor enige dagen van alle verkeer moest worden afgesloten. Via Tom Hilgers, onze onderhouds-man, zijn wij in contact gekomen met "Groene Handjes" van Patrick van Zalen en zijn collega Dennis. Zij hebben de klus aangenomen inclusief alle contracten met onderaannemers, het vergunningen traject met de gemeente en de uitvoering zelf. Behalve de nieuwe bestrating en aanleg van de tuin hebben zij ook een hoogwerker, graafmachine en de aanbouw van een 25 meter hoge steiger georganiseerd. De planning van deze klus was essentieel en aangezien Patrick hier een meester in is verliep alles vlekkeloos. Ze hebben echt een topprestatie van zeer hoog niveau geleverd tegen een zeer redelijke prijs. Daar kwam nog eens bij dat Patrick en Dennis zeer nauwkeurig te werk gingen: alle afspraken werden nagekomen en op het eind van iedere werkdag werd alles netjes en schoon achtergelaten. Onze aanbeveling: Of het nu gaat om een kleine of een mega klus als de onze met "Groen Handjes"ben je verzekerd van een hoge kwaliteit.
Tineke Denekamp

Tineke Denekamp

19-12-2014

9.3

Professioneel, Betrouwbaar, Sympathiek vakbekwaam en uitermate nauwkeurig (zeldzaam)

Hoe gaat zoiets, je schuur en garage puilen uit en fietsen staan voortdurend in de weg. Wie kent er een tuin of timmerman die een nieuwe schutting afdak en pergola kan plaatsen en vooruit als wij toch bezig zijn, dan ook maar de bestaande tuin herinrichten. Patrick kwam op een avond, luisterde naar wat ik vond wat er gebeuren moest en gaf advies hoe dit zo optimaal mogelijk te realiseren. Binnen een week had ik een volledig in Excel uitgewerkte offerte en.... zonder addertjes onder het gras. Geen stelposten, geen kleine lettertjes, modulair tot in detail uitgewerkt en volledig leesbaar en begrijpelijk. Omdat het tuingedeelte plm. 2 jaar geleden opnieuw was voorzien van een nieuw houten terras besloten om te herinrichting van de tuin maar even te laten voor wat het was en ons in eerste instantie te beperken tot het verwijderen van alle oude bomen en wortels, nieuwe schutting, nieuwe poort met stalen frame en afdak om daar alle 7 fietsen te kunnen bergen. Patrick en Dennis begonnen half oktober 2014 en zijn vervolgens een week aan het werk gegaan. Ik heb zelden mensen zo nauwkeurig zien werken, overal werd de tijd voor genomen, alles werd met professionele apparatuur waterpas uitgemeten. Alleen de nieuwe afwatering al werd uiterst precies in elkaar gezet en opgehangen. Toen alles echter klaar was kreeg ik ter plekke spijt, niet van de jongens, integendeel, maar van het feit dat ik er voor gekozen had om de herinrichting uit te stellen. Binnen 1 week had deze spijtoptant een nieuwe offerte voor de herinrichting en binnen 14 dagen na oplevering van de schutting, afdak etc. stonden de heren weer in mijn tuin om de zaak te bestraten met Abbystones (terracotta) De ruimte in de review is te klein, maar een tuin op afschot te bestraten heeft voor ons een nieuwe betekenis gekregen. Dit zijn mannen met gouden handjes die zelf geen genoeg nemen met afraffel werk en er net zoveel tijd in steken als nodig is. Uitermate blij met Patrick en Dennis (nu de voortuin nog)

Henny van der Keur

05-12-2014

8

Volgens afspraak en meedenkend

Groene Handjes geeft niet alleen wat de klant wilt, maar denkt ook vooruit. Wij wilden alleen een schutting hebben, maar zij hebben bij nader inzien zelfs geadviseerd om de voorbereidingen voor het plaatsen van de tegels uit te voeren. Toppie!!

R. Bhulai

25-11-2014

9

Super, we hebben nu een prachtige tuin!

Service, kwaliteit en zeer proffesioneel. De mannen hebben fantastisch werk geleverd en ik ben er dan ook heel erg blij met het resultaat.

Esther

02-10-2014

9.7

Het zijn vaklui en leveren kwaliteit af!

We hadden een eigen ontwerp en de heren hebben het, ondanks de ronde vormen van het straatwerk en de zware betonnen palen van de schutting, perfect volgens tekening opgeleverd! Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Jeroen

25-06-2014

10

Een bedrijf die zijn afspraken nakomt en netjes te werk gaan!

Een zeer tevreden klant!
Ze leveren wat ze beloven, gaan zeer secuur te werk, maken een overzichtelijke offerte, vragen eerst goedkeuring aan jou voor een alternatieve oplossing als er iets niet volgens planning gaat. Ze hebben een hele mooie achtertuin geleverd en kan Groene Handjes aan iedereen aanbevelen!

Christopher Grice

12-06-2014

8.3

Een bedrijf waar persoonlijk contact en uitvoering van werkzaamheden sterke punten zijn.

Bij het eerste contact wat gelegd wordt, krijg je direct een vertrouwd gevoel, waardoor een beslissing een positieve beslissing
nemen voor de hand ligt

Hans de Graaf

05-05-2014

9.3

Via internet een offerte opgevraagd voor het ...

Via internet een offerte opgevraagd voor het aanpakken van de tuin. Vrij snel gebeld en een afspraak gemaakt voor een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging maakten de heren een prima indruk waarbij een eerlijk en oprecht advies werd gegeven en werd meegedacht en suggesties werden gegeven.
Snel na dit gesprek volgde een offerte die niet alleen duidelijk maar vooral volledig was. Na het gunnen van de opdracht was de afspraak ook snel gemaakt waarbij geen noemenswaardige wachttijd was.
Het werk zelf is perfect afgeleverd waarbij duidelijk is dat deze jongens weten waar ze het over hebben. Tijdens het werk waren ze heel transparant en lichtten ze veelvuldig toe wat ze gedaan hadden en waarom precies zo en niet anders. Ze gaan voortvarend en enthousiast te werk waarbij ze oog hebben voor elk detail en duidelijk geen genoegen nemen met minder dan perfectie. Top!

Bart Uijttenboogaard

24-04-2014

9.3

Wij waren op zoek naar een hoveniers bedrijf ...

Wij waren op zoek naar een hoveniers bedrijf voor een tuinontwerp en aanleg daarvan. Wij waren verhuisd en de tuin was een allegaar aan tegels. Zelf hadden we geen idee en inzicht wat er mogelijk was. Ik had verschillende bedrijven aangeschreven. Maar op de dag van vandaag nog steeds niets van hen gehoord. Groene Handjes belde meteen nadat ik een mail had verstuurd. 
We hebben een afspraak gemaakt en ze kwamen langs om te kijken en te bespreken wat onze wensen waren. Daarna volgde een afspraak met een ontwerp. Wat wij als prettig ervaarde is dat ze de tijd namen om alles goed te bespreken. 
Wij besloten om met hun verder te gaan. 
Het zijn harde, nauwkeurige, meedenkende mensen . En als je ze belt voor iets. Hoef je niet dagen te wachten voor ze komen. Uiteindelijk is de tuin geweldig geworden. 

Denise Bolte

05-03-2014

10

Een zeer betrouwbaar en profecieel bedrijf

Wij hebben ons terras laten aanleggen door hen, goede service, begeleiding en advies
Mooie 3D foto's hoe het zal gaan worden

Joke en Frans

05-03-2014

9

Groene Handjes? Professioneel, behulpzaam, kwaliteit...alles-in-1!

Patrick van de Groene Handjes heb ik ervaren als een zeer betrouwbare, professionale vakman. Zijn offerte was transparant, zijn uitleg over de diverse mogelijkheden in onze tuin helder. Wij hadden een eigen ontwerp gemaakt, maar dankzij zijn toevoegingen is het nog veel mooier én functioneler geworden. Prachtige terrassen, mooie betaalbare tegels, goed uitgedacht lichtplan, een schitterende multifunctionele pergola, gras voor de speelplek van onze kleine en uiteraard volop ruimte voor groen.

De uitvoering is top! Patrick en Dennis werkten precies volgens schema, kwamen hun afspraken na, werkten nauwkeurig en probeerden de overlast, die je nu eenmaal altijd hebt bij dergelijke klussen, tot een minimum te beperken. Ze dachten mee bij een aantal problemen waar we tegenaan liepen in onze tuin en hebben binnen twee weken werkelijk een schitterend resultaat opgeleverd waar we met ons gezin enorm van genieten. Patrick, Dennis enorm bedankt...en voor mensen die twijfelen: absoluut een aanrader wanneer je op zoek bent naar een tophovenier met een juiste prijs/kwaliteitverhouding.

L. Fotiadis

09-10-2013

8.3

Na een eerste kennismaking werden onze wensen ...

Na een eerste kennismaking werden onze wensen en budget aangehoord en kwam Patrick vrij snel terug met een tekening en offerte die direct aan onze wensen voldeed. De werkzaamheden werden in overleg gepland met een strakke tijdsplanning. Alle afspraken werden nagekomen en Patrick leverde conform afspraak een mooie en strakke tuin op.

Don Verheijke

24-10-2011

9

Over Patrick kunnen wij kort en bondig zijn: ...

Over Patrick kunnen wij kort en bondig zijn: hij luistert, komt vervolgens terug met een prachtig ontwerp, geeft een heldere en transparante offerte, komt zijn afspraken na, levert een prachtige tuin op en de rekening klopte precies. Als we de voortuin willen doen, dan weten we al wie we gaan bellen. Groene Handjes dus.

Jacques en Margret

19-07-2011

8.7

Patrick, super bedankt voor onze strakke ...

Patrick, super bedankt voor onze strakke tuin. De tuin is precies aangelegd volgens het afgesproken tuinontwerp en elke dag dag weer was je er op de afgesproken tijd met een fantastisch humeur. We genieten met volle teugen van onze sfeervolle tuin.

Ju & Ran

30-04-2011

9

Een top tuin aangelegd door Groene Handjes!

De samenwerking met Patrick en zijn team was super. Goede en praktische adviezen die een hele mooie tuin hebben opgeleverd die af is. Het werk werd snel en vakkundig uitgevoerd. De service tijdens het hele project was meer dan goed!

margherita & stephane

18-04-2011

9.3

Bedankt Patrick, Voor je goede advies, ...

Bedankt Patrick,

Voor je goede advies, service en kwaliteit van aanleg.
We zijn erg content met het eindresultaat.

Groet,

Ed & Sandy

Ed & Sandy Purmerend

19-08-2010

9

Ik ben een zeer tevreden klant! Wat een ...

Ik ben een zeer tevreden klant! Wat een vakkunde leveren deze mensen.
Goede service en de offerteprijs is ook echt de prijs die je betaald.
Geen verassingen achteraf. Nu nog mooi weer om echt te kunnen genieten. Bedankt Groene Handjes.

Berkhout Purmerend

19-10-2008

8.3

Zeer tevreden met het fantastische ontwerp en ...

Ik ben een zeer tevreden klant! Wat een vakkunde leveren deze mensen.
Goede service en de offerteprijs is ook echt de prijs die je betaald.
Geen verassingen achteraf. Nu nog mooi weer om echt te kunnen genieten. Bedankt Groene Handjes.

Joop en Erica

30-09-2008

8.7

Gespecialiseerd hoveniersbedrijf. Heeft een ...

Gespecialiseerd hoveniersbedrijf.
Heeft een top ontwerp gerealiseerd met vakkundige mensen en levert een uitstekende service.
Een echte aanrader!

Veltkamp Aalsmeer

01-09-2008

8.3

Een geschikte hoveniersbedrijf waar men veel ...

Een geschikte hoveniersbedrijf waar men veel aan heeft voor een zorgvuldige tuinontwerp, hier weten ze je tuin een klassiek stijl te geven met een strak design. Echt elke project is anders en je kan zien aan hun aanpak dat alles goed wordt gepland. Ik ben zeer tevreden met mijn gazon en kan ze aanraden.

Jeroen

16-06-2008