Ontwerp

Het belangrijkste aan uw tuin is dat ú hem mooi vindt. Uw wensen vormen daarom altijd de basis voor het ontwerp. Onze expertise als hovenier zorgt vervolgens voor een verrassende tuin met karakter die past bij uw persoonlijkheid.

Tijdens een inventarisatie brengen we de huidige situatie en uw wensen met betrekking tot de tuin in kaart. Hierna volgt de ontwerpfase, waarbij we verschillende invalshoeken bedenken om de mogelijkheden van uw tuin optimaal te benutten.

3D visualisatie

Veel mensen hebben moeite een ruimtelijke voorstelling te maken van een tuin. Daarom presenteren we ons ontwerp aan u door middel van 3D visualisatie. Zo krijgt u een helder beeld van ons voorstel. Dit vergemakkelijkt de communicatie. Een bijkomend voordeel is dat wijzigingen eenvoudig zijn door te voeren en u ook meteen ziet wat dit met het ontwerp doet.

Elke woning is anders qua architectuur, inrichting en ligging. Je kunt geen goede tuin ontwerpen als je met deze factoren geen rekening houdt. De tuin moet een verlengstuk van uw woning zijn. Een plek om alle seizoenen van te genieten. Sfeervol. Stijlvol. In balans.

Heeft u interesse in een professioneel 3D tuinontwerp van Groene Handjes Hoveniers? Maak een afspraak voor een vrijblijvende inventarisatie van de mogelijkheden.