Aanleg

Een mooie tuin verrijkt uw bestaan. Het is een investering in de kwaliteit van het leven waar u als het goed is jarenlang plezier van hebt. Wij beschouwen het dan ook als onze plicht om bij de aanleg van uw tuin professioneel en zorgvuldig te werk te gaan.

We werken uitsluitend met geselecteerde toeleveranciers. De hoogwaardige duurzame materialen die we gebruiken zijn afkomstig van bedrijven waarmee we al vele jaren samenwerken. Ook de bomen en planten die we aanbrengen worden zorgvuldig geselecteerd en zijn afkomstig van internationale groothandels.

Alle zorgen uit handen

Wij begeleiden en organiseren het hele project voor u: van 3D ontwerp en aanleg tot de nazorg. Een droomtuin moet groeien. We helpen u graag met het onderhoud en de verdere ontwikkeling van uw tuin.

Kleine tuinen

Kleine tuinen zijn altijd een mooie uitdaging. Met een doordacht lijnenspel en de juiste toepassing van materialen ontstaat op subtiele wijze een gevoel van ruimte. Wij laten uw kleine tuin groot lijken. Vraag naar de mogelijkheden en realiseer ook voor uw kleine tuin het optimale tuingevoel.

Grote tuinen

Grote tuinen doen onze groene handjes jeuken. Aanleggen en inrichten zijn ons dan ook op het lijf geschreven. Wij geven uw grote tuin een gevoel van intimiteit, met verschillende fijne plekjes waar u van de diverse facetten van uw tuin geniet.