Diensten

Vaak is het de persoonlijke noot die een tuin bijzonder maakt

Tuinontwerp

Ontwerp

Het belangrijkste aan uw tuin is dat ú hem mooi vindt. Uw wensen vormen daarom altijd de basis voor het ontwerp. Onze expertise als hovenier zorgt vervolgens voor een verrassende tuin met karakter die past bij uw persoonlijkheid.

Tuinaanleg

Aanleg

Een mooie tuin verrijkt uw bestaan. Het is een investering in de kwaliteit van het leven waar u als het goed is jarenlang plezier van hebt. Wij beschouwen het dan ook als onze plicht om bij de aanleg van uw tuin professioneel en zorgvuldig te werk te gaan.

Tuinonderhoud

Onderhoud

Uw tuin groeit en bloeit en is altijd in beweging. Voor een optimale conditie is onderhoud van de tuin van groot belang. Voor sommigen is snoeien geen bezwaar. Laat u dit liever aan de vakman over? Dan zijn wij u graag van dienst.

Illustration

Renovatie

Ligt uw tuin er slecht bij maar bevat hij wel goede elementen? Dan is tuinrenovatie een goede oplossing. Bij renovatie gaat het erom mooie elementen te behouden en de tuin daaromheen op te strakken.

Illustration

Overkappingen

Een tuin zegt veel over een bedrijf en kan net zo'n krachtig communicatiemiddel zijn als bijvoorbeeld een wagenpark of een gevel. Wij vinden dat ook uw bedrijfstuin uw identiteit moet uitdragen en versterken.

Illustration

Accessoires

Groene Handjes is gespecialiseerd in levering van exclusieve producten in Nederland, België en Duitsland. Bij het ontwerpen van uw tuin kunnen wij gebruik maken van dit soort accessoires.